Şehit Eren Bülbül Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve tüm paydaşlarımızı kültürel, akademik, ekonomik ve sosyal yönden geliştiren bir özel eğitim okulu olmak.

Misyon: Okulöncesi seviyesinde olan ve özel gereksinimi bulunan çocuklarımızın bireysel farklılıkları, gelişim özellikleri ve eğitim ihtiyaçlarını dikkate alarak; yeterlilik, yetenekleri ve eğitsel performansları doğrultusunda amaç, içerik ve öğretim süreçlerinde uyarlamalar yaparak öğrencinin yetersizlik türüne göre hazırlanmış özel eğitim programları uygulayarak, onları akademik, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Isınma: Kömür-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Special Children Are Learning (eTwinning) Happy Children´s Day (eTwinning) Doğal Öğretim Yöntemleri (Erasmus+ KA122 - Hazırlık aşamasında) Okul Öncesi Öğretmenlerinin Mesleki Yeterliliklerinin Arttırılması (Tübitak 4008 - Hazırlık aşamasında)

Telefon - 0452 3466161

WEB - https://sehiterenbulbulozelegtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELYALI MAH. YALI GÜZELYALI SK. NO 9/2 ÜNYE / ORDU

Yerleşim Yeri - Güzel Yalı Mahallesi

Adres - GÜZELYALI MAH. YALI GÜZELYALI SK. NO 9/2 ÜNYE / ORDU

Ulaşım Okulumuz Samsun-Ordu karayoluna 100 m mesafede olup toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ordu il Merkezine 50 km, Ünye ilçe merkezine 12 km uzaklıkta bulunmaktadır.