MELEK ERGÖZ - OKUL MÜDÜRÜ

1986 yılında Samsun ilinin Kavak ilçesinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Amasya ilinin Suluova ilçesinde tamamladım. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezunum.2009 yılında ilk görev yerim olan Erzurum-Aşkale Cumhuriyet İlkokulu’na atandım.2010 yılında Ordu ilinin Kumru İlçesine bağlı Şenyurt Köyü’nde 2 yıl okul öncesi öğretmenliği yaptım.2012 yılında ise Ordu-Fatsa Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne atanarak 6 yıl orta ve ağır otizm tanılı çocuklarla çalıştım.2018-2022 yılları arasında ise  Fatsa Özel Eğitim Uygulama Merkezine Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.Halen Şehit Eren BÜLBÜL Özel Eğitim Anaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.Evli ve iki çocuk annesiyim.